Mumie & Fårkranie
Svarta armband i läderimitation med fårkranie eller mumiehänge.

149:- styck jewelryandagony@hotmail.se

Mer stjärnorHär kommer ett treradigt stjärnhalsband! Skillnaden mellan detta och scull-halsbandet som finns tidigare i min blogg, är att detta halsband har dubbelkedja. Det har jag tyvärr inte lyckats fånga på denna bild där jag står och skakar med mobilkamera och fotograferar mig själv. Därför har jag klippt in en liten bit av en dubbellänk i nedre högra hörnet för att ni ska första hur den ser ut.
Detta smycke har även grövre kedja i nackpartiet.

259:- jewelryandagony@hotmail.se

FågelburI mitt öra just nu, ett örhänge i form av en silvrig fågelbur. Blingig nedtill. Som synes går den att öppna också om man skulle vilja det och kanske lägga i något, vem vet! Buren hänger i en ring, som i sin tur hänger i en krok....som i sin tur hänger i ditt öra om du också vill ha en! ;)

79:- jewelryandagony@hotmail.se

Black wing....Håller på och pysslar för fullt med nya idéer men för att det inte ska stå helt stilla här på bloggen så tänkte jag slänga in en bild till er så länge. Ber om ursäkt för att bilderna är superkassa och tagna med mobilkamera. Måste fixa det nån gång framöver.

Hur som helst! På denna bild ser ni en grymt snygg, stor vinge, med kedja och svart earcuff. Allt i svart denna gång.

139:- jewelryandagony.blogg.se

StjärnklartHär kommer ett earcuff-örhänge med en stjärna som hänge. Örhänget binds ihop med en silvrig dubbelkedja. Upptill sitter earcuffen som även den är stjärnprydd, den är alltså täckt av små stjärnor. Ett hål i örat behövs nedtill, själva cuffen klämmer du fast precis vart du vill.

99:- jewelryandagony@hotmail.se

VingeEn stor änglavinge och en transparent glaspärla som hänger i ett svart mockaband med kedjelås

79:- jewelryandagony@hotmail.se

KorsarmbandEtt kors i svart band med ställbar storlek.
Vem vill ha?

119:- jewelryandagony@hotmail.se

Lila med vingarHär kommer en bild på ett av kularmbanden jag gjort. De mörka kulorna ser nästan svarta ut på bilden men de är alltså i själva verket lila. På finns även silverfärgade kulor, blingiga glitterbollar och ett gäng änglavingar.
Vad sägs om detta?

139:- jewelryandagony@hotmail.se

StjärnarmbandHär kommer en bild på ett stjärnarmband.
Vad sägs?

139:- jewelryandagony@hotmail.se

Sommrigt!Börjar dagen med ett sommrigt armband med turkosa och clear/vita transparenta och krackelerade glaspärlor.
Något du kan tänka dig att bära?

149:- jewelryandagony@hotmail.se

Live love laugh
Armlänk med inslag av sidenband i guld. På hänget står det "live love laugh"
Vad säger ni om detta då? :)

139:- jewelryandagony@hotmail.se

Cremefärgade pärlorHåller för tillfället på med en väns bröllopps-smycken. Hon ville ha cremefärgade pärlor och innan jag kom fram till hur hennes smycken skulle bli så lekte jag loss med lite olika varianter på pärlsmycken för mig själv. I den vevan kom även det här cremefärgade armbandet till.
Vad tycker ni om detta smycke? Finns det något intresse för det?

149:- jewelryandagony@hotmail.se

Allt till salu

Glöm inte att allt jag lägger upp är till salu! Bara att höra av er om ni är intresserade av något.

RosaHär är då armbandet som sitter längst upp på bilden under. Det är i rosa toner med inslag av silver och transparenta pärlor. Jag avslutade med att hänga på ett gäng hängen med rosetter och duvor.
Vad tycker ni? Kommentera gärna!!

149:- jewelryandagony@hotmail.se

Less is more??Haha vadå less is more?! Alla armband är gjorda av mig. Vad tycker ni? Intresserad av något? Gillar/ogillar något? Let me know!

StjärnaStor stjärna med kedja och stjärnprydd earcuff. Ni kommer nog rätt snart att förstå att jag tycker om stjärnor! Vad tycker ni om detta smycke?

129:- jewelryandagony@hotmail.se

PärlarmbandPärlarmband med två pärlor -mellanrum- två pärlor -mellanrum- osv. Finns med tre olika hängen.

79:- jewelryandagony@hotmail.se

Varför jewelry and agony?

Kände att jag ville koncentrera mig mest på smyckena i min blogg och därav ha jewelry först i domännamnet. Jag drömmer om att starta eget och sälja de smycken jag knåpar ihop och vill därför visa upp dem här för att kolla omgivningens reaktion på dem. Tanken är alltså att få feedback på det jag gör och få koll på om det finns något intresse för mina smycken.

Agony kommer på köpet, eftersom jag är jag och för tillfället jobbar på att ta mig ur en 18 månader lång depression. Detta kommer jag även lufta här nu när jag skaffat mig en alldeles egen blogg.

Det var en kort sammanfattning. Nu hoppas jag bara att någon vill följa mig och min resa!

Välkommen till min nya blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!